197737_10150106691899613_1009424_n

Konceptsäljare podcast sökes

Produktionsbolaget filt söker en driven och kreativ säljare för att vara med oss in i framtiden

Filt växer och behöver därför förstärkning av dig som ser möjligheterna i podcastmediet och som vill var med och skapa framtidens podcastbolag. Produktionsbolaget filt producerar redaktionella radioprogram för public service och podcast för företag, myndigheter och organisationer – framför allt som uppdragsproduktioner/content marketing men också som sponsrade poddar.

Som konceptsäljare ansvarar du för hela säljprocessen för podcast, till första kundkontakt till påskrivet avtal. Du jobbar i nära samarbete med produktionschef och kreatörer på filt men ansvarar för att:
- Generera nya affärer som skapar tillväxt
- Identifiera kunder och möjligheter inom podcastområdet.
- Boka möten och representera Filt på dessa
- Ta fram säljmaterial samt hålla presentationer
- Kundansvarig från a till ö – vid påskrivet avtal lämnar du över till någon av filts och Sveriges främsta producenter
- Vid behov projektleda kundprojekt
- Vid behov delta i en produktion med tex research och spridning digitalt när avsnitten släpps

Filt är sedan 2002 ett av de ledande redaktionella produktionsbolagen inom public service-medier. Sedan 2008 producerar vi också kommersiella podcasts. Vi arbetar idébaserat och publicistiskt kvalitativt med visionen att skapa radio och podcast i världsklass. Filt konkurrerar med ett unikt berättande, ljudlig exakthet och personlig stil. Detta tillsammans med teknisk perfektion och leveranssäkerhet är vår definition av kvalitet. Vi ser därför att du som söker precis som oss värdesätter personlig frihet under ansvar, kreativitet och har en vilja att leverera över förväntan.

Uppdraget
2 dagar i veckan med fast och rörlig ersättning
Placeringsort Stockholm

Din bakgrund
Vi vill att du som söker har erfarenhet från konceptförsäljning av podcast, radio eller annan media och är väl bevandrad med paketering och affärslösningar. Du är initiativrik, målinriktad och har förståelse för media, journalistik, content marketing, PR och reklam. Det är viktigt att du ser möjligheterna i mediet podcast och kan kommunicera dessa.

Du har ett stort intresse för poddar, ljud och radio. Du har förståelse för svensk public service media och om du har erfarenhet av radiojournalistik är det en fördel. Du är allmänbildad och är uppdaterad på nöjesmedia, tv, aktuell kultur och samhällsdebatt.

Kompetenskrav
Erfarenhet av mediabranchen
Erfarenhet av försäljning
Eftergymnasial utbildning

Din profil
- Tävlingsinriktad men empatisk
- Utåtriktad och tycker om nya kontakter
- Ett starkt personligt driv och engagemang
- Strukturerad
- Du kan skapa förtroende för dig själv och för filts koncept

Ansökan
Intervjuer görs löpande så skicka in ditt cv och personliga brev så snart som möjligt till jobb@filt.se med ärenderaden “Konceptsäljare”. Rätt kandidat kan starta omgående.