Känsligt läge med Per Naroskin

Känsligt läge med Per Naroskin

För: Sveriges Radio P1

Känsligt läge med Per Naroskin

Psykologen och programledaren Per Naroskin undersöker och belyser  olika känsliga lägen som uppstår på den moderna arbetsplatsen. Känsligt läge finns som podcast, lyssna här…

- En arbetsmarknad i ständig förändring innebär nya spelregler och förutsättningar men vi människor är samma gamla, med känslor och brister, säger Per Naroskin.

Gränsen mellan privatlivet och arbetsplatsen har till exempel blivit allt svårare att dra. Får en chef ha synpunkter på vad den anställde gör efter arbetstid? Och vad gör man när ens CV blir en belastning för att det man helst vill gömma undan, ligger ute på nätet för alla att kontrollera? Och får man prata om precis vad som helst i det öppna kontorslandskapet? Det är några exempel på känsliga lägen på arbetsplatsen. I första programmet berättar Ylva hur hon bestämde sig för attbryta mot kontorets fasta arbetstider och vad som hände efter det. Gäst är Cissi Elwin, vd och chefredaktör för fackförbundet Ledarnas tidning Chef.

Poddflöde för Känsligt läge (xml)

 

Känsligt läge med Per Naroskin görs av produktionsbolaget Filt för Sveriges Radio. Programledare: Per Naroskin, reporter: Clara Lowden, producent: Roger Dackegård.