2768626_1200_675

Lördagsmorgon i P2

För: Sveriges Radio P2

Lördagsmorgon i P2 serverar tre timmar god musik! Eva Sjöstrand och Eric Schüldt alternerar som programledare under året.

I programmet bjuder Eric Schüldt in till en personlig musikalisk resa. Från urgamla folksånger till den allra senaste musiken i gränslandet mellan pop och konstmusik. Kontemplation och meditativa toner blandas med sublima upplevelser och intensiv skönhetslängtan.

 

Lördagsmorgon i P2 med Eric Schüldt är en lyssnarsuccé. Här är några citat från de hundratals lyssnarmail som kommer in till programmet:

“Det här är utan tvekan det bästa SR presterat någonsin.”
MVH/johanes

“Personlig, ärlig, intelligent och avspänd presentation.”
Maria T

“Lördagmorgon i P2 är av makalös kvalitet.”
Haltor, Kapstaden, Sydafrika.

“Wow! Vilken fantastisk programledare, denne Eric Schüldt!”
Kerstin

 

Eric Schüldt är radioproducent och kulturskribent. Efter att år 2006 ha lett programmet Riktig musik i P2 Sveriges Radio, kom han tillbaka året därpå med programmet Schüldt i P2. Ett radioprogram som fick stor uppmärksamhet och vann musikklassen i Prix Italia 2007. Eric Schüldt har även gjort livsåskådningsprogrammen Livet & döden och Den andra världen i P1, Vandrarna i P1, musikprogramserierna Skönheten och Händelsehorisonten för P2 och varit programledare för Nya vågen i P1.